Webmail Users Webmail loginHere

Protectia datelor cu caracter personal

Subscrisa SERVICIUL DE AMBULANTA JUDETEAN CONSTANTA, cu sediul in municipiul Constanta, Str. Bravilor nr.1, tel/fax 0241/623913, legal reprezentata prin managerul general, va comunica prezenta:

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

Dataprotect

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Serviciul de Ambulanta Judetean Constanta are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Colectarea datelor se face in scop: statistic, servicii de sanatate, reclama, marketing si publicitate (promovarea serviciilor de sanatate), cercetare științifica, servicii de comunicații electronice, resurse umane si pentru decontarea serviciilor de sanatate specifice unitatii, respectiv asistenta medicala de urgenta si transportul medical asistat.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, dar acestea sunt necesare asigurarii intr-un mod eficient a serviciilor medicale de urgenta si transport medical asistat, precum si a monitorizarii statistice a indicatorilor programelor de sanatate desfasurate in cadrul activitatii Serviciului de Ambulanta Judetean Constanta. Refuzul dumneavoastra de a ne furniza datele, determina imposibilitatea prestarii serviciilor specifice unitatii, cu consecinte asupra asigurarii starii de sanatate a populatiei de pe teritoriul judetului Constanta.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre institutia noastra si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Directia de Sanatate Publica a Judetului Constanta, Ministerul Sanatatii, Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta al Ministerului Sanatatii, Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului de Interne, Casa de Asigurari de Sanatate a Judetului Constanta, precum si institutii publice cu activitate in domeniul serviciilor sociale si de sanatate.
Categoriile de date prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, adresa, codul numeric personal si date privind starea de sanatate, pentru pacientii nostri, respectiv numele, prenumele, adresa si numarul de telefon pentru solicitantii serviciilor institutiei noastre care apeleaza numarul unic 112.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Serviciul de Ambulanta Judetean Constanta. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
Potrivit art. 20 din Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, unitatea aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, masuri cuprinse in documentul ce cuprinde politica unitatii privind aceste date.

Manager General
__________________

Detalii

Date statistice

Date despre activitatea SAJ Constanta:

  • Nr. apeluri
  • Nr. solicitari
  • Nr. si tipuri de urgente
  • Solicitari pe zone, etc.
Detalii

Raspunsuri la cereri

In prezent nu sunt cereri nerezolvate.

Detalii